Hej,

Nu har vi fått vårt prospekt godkänt av FI och kan med glädje öppna Polynoms våremission 2022!  

För oss som onoterat investmentbolag finns det vissa regulationer kring hur och när vi får ta in nytt kapital. Just nu har vi en emission öppen som pågår i fyra veckor och vi vet inte exakt när nästa tillfälle uppstår. Så ta chansen nu för att bli delägare! 

Bra investeringsläge i Polynom

Vi har höga ambitioner för Polynom. Under 2022 vill vi nå en miljard kronor i förvaltat kapital fördelat på minst 2500 delägare. För att nå det målet behöver vi rekrytera fler delägare och den här emissionen är vårt första steg. Vi hoppas du vill vara med och blir glada om du kan tipsa personer som du tror kan vara intresserade. Mer om det senare.

Emissionen görs till 291 kronor per aktie vilket är vår värdering per 31 mars. Detta är en attraktiv nivå att köpa in sig i Polynom på. Dels då flera av våra kärninnehav är lågt värderade i förhållande till sin potential och dels då vi kommer göra en hel del fyndköp före sommaren.

Vår utmaning nu är att vi har flera attraktiva investeringar som ska betalas i slutet på denna veckan. Om du redan vet att du vill investera i Polynom och har likvider allokerade är det bra om du kan fylla i din anmälan och betala in redan denna veckan. Tack på förhand!


Emissionen

Teckning i emissionen sker via Nordic Issuing. Du hittar teckningssidan här →

B-aktien är den “vanliga” Polynomaktien. Det är den du köper för att vara med på Polynoms värdeökning och det är den aktien du bör köpa om du ser Polynom som en investering. Dessa kostar 291 kronor och målet är att de ska öka i värde över tid.

B-aktien tecknas i volym om minst 180 aktier och därefter i jämna tiotal. Minsta post i emissionen blir därmed 52 380 kronor. Du kan teckna dig mellan den 25 april och 20 maj. Vi kommer att skicka ut avräkningsnotor löpande under teckningsperioden och ju snabbare du betalar desto snabbare kan vi sätta pengarna i arbete.

  • Teckningsperiod B-aktier: 25 april – 20 maj 2022 (12:00)

Hela emissionserbjudandet är specificerat här →

Teasern innehåller den mesta informationen som du som investerare behöver för att kunna fatta ett grundat beslut kring en investering i Polynom. Vi vill uppmana dig att läsa teasern och även prospektet innan du tecknar dig så att du har all information för ditt beslut.


Få mer information om emissionen

Vi har ett par delägarträffar bokade för att prata specifikt om emissionen samt besvara eventuella frågor. Dessa tillfällen får du gärna boka dig till nedan:

Efteråt hittar du en inspelning av båda mötena här →


Bjud in en vän att delta i emissionen

Vill du bjuda in en vän, bekant eller anhörig till att bli delägare i Polynom är det bra om de är med på ett av mötena som nämns ovan. Be personen i fråga att skriva upp sig på vår intresselista på hemsidan så får de en inbjudan till de digitala träffarna där vi kommer berätta mer om Polynom.

Här är länken till intresseanmälan → 


Hjälp oss nå ut till ännu fler

Vi tar gärna emot tips om sammanhang där vi kan göra en digital presentation av Polynom för minst 30 pers senast 16 maj. Om vi kan fortsätta leverera en målavkastning på 15 % per år kommer de som blir delägare hos Polynom sannolikt få en mycket bättre framtida ekonomi jämfört med att ha samma belopp i konventionella investeringar. Vill de ha något material om oss får du gärna använda vår teaser som du hittar på emissionssidan här → 

Tips på nätverk får du gärna skicka till delagare@polynominvest.se 


Skulle du ha några frågor rörande emissionen är du varmt välkommen att höra av dig till oss på delagare@polynominvest.se eller 010 – 641 40 40. Vi svarar som alltid mer än gärna!

Ha en fin vecka,

Team Polynom