Niklas Danaliv har med stor framgång både skapat och lett bolaget genom en kulturresa och utvecklat Polynoms starka varumärke, vilket är något som bolaget tar med sig in i framtiden. 

För att i en allt snabbare omvärldsförändring ta Polynom till nästa nivå är vi i styrelsen mycket glada över att kunna meddela att Mats Lind, en erfaren ledare och integrerad del av bolaget, tar över rollen som den nya operativa ledaren i vår fortsatta bolagsresa. Styrelsen vill också ta detta tillfälle i akt och tacka Niklas Danaliv för hans bidrag som VD. Vi är även mycket tacksamma för att Niklas kommer vara kvar, både i styrelsen och i bolaget, med fokus på investeringsanalys, investerarrelationer, utbildning och att bygga vidare på Polynoms stora nätverk. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!”, säger Caroline Ekman, styrelseordförande.

Niklas Danaliv “Efter många år av utbildningar inom finans och förmögenhetsförvaltning är jag stolt över att ha skapat ett investmentbolag som är inkluderande och dessutom långsiktigt, lönsamt, lärorikt, och lustfyllt. Jag ser nu fram emot att få fokusera på de områden som ligger mig extra varmt om hjärtat”.

Mats Lind har arbetat i finansbranschen i nära 30 år både i New York och London. Det senaste året har han varit verksam i Polynom. ”Jag är mycket glad över att få ta denna ledande roll i Polynoms spännande tillväxtresa. Det känns oerhört värdefullt att kunna erbjuda mer än bara en investering.”

För mer information, kontakta:

Styrelseordförande Caroline Ekman, 010-641 40 40, caroline@polynominvest.se

Share This

Share This

Share this post with your friends!